2014 m. kovo 28 d., penktadienis

Pasirūpinkite kėdutėmis ir vežimėliais savo vaikui

Kuomet šeima pagausėja, atsiranda ne tik daug džiaugsmų, tačiau ir rūpesčių: reikia pasirūpinti, kad vaikelis galėtų tinkamai augti ir visuomet būti laimingas bei saugus. Kaip geriausia tuo pasirūpinti? Jums reiktų pagalvoti, kokios vaikiškos lovytės labiausiai tiks jūsų vaikeliui. Juk vaikiškos lovytės gali būti skirtingo dydžio, taip pat vienos gali būti su specialiomis atramomis, kad vaikelis nesusižeistų, o kitoms lovytėms gali tekti papildomai pirkti tokius dalykus.

Bet kuriuo atveju, jūsų vaikelis turi jaustis saugus, tad pasirūpinkite ne tik, kad vaikiškos lovytės dizainas puikiai tiktų prie vaikiško kambario, tačiau ir saugumu bei patogumu. Tą patį galima pasakyti ir ieškant maitinimo kėdutės – maitinimo kėdutė turi būti labai patogu, kadangi vaikelis turi jaustis patogiai, kuomet valgo, kad galėtų tinkamai sukramtyti maistelį.

Kalbant apie važiavimą mašinoje arba pasivažinėjimą vežimėlyje, taip pat reikia atrinkti atitinkamas prekes, kurios puikiausiai tiktų jūsų vaikeliui. Vaikiški vežimėliai ne be reikalo yra tokie skirtingi – yra įvairių dizainų, su skirtingo tipo ratukais sukurtų vežimėlių, iš kurių reikia išsirinkti būtent tokį, kuris geriausiai tiktų jūsų vaikeliui. Taigi, pasirūpinkite tuo ir jūsų vaikelis bus jums už tai labai dėkingas.

Automobilinės kėdutės taip pat turi būti labai saugios, jos turi būti su tam tikru sertifikatu. Jeigu jūsų pasirinkta automobilinė kėdutė neturi sertifikato, jog tai yra pagal Europos Sąjungos saugumo reikalavimus sukurta kėdutė, tuomet iš jos nėra jokios naudos, net jeigu ji kainavo labai pigiai. Taip pat pasirūpinkite, kad visi šie dalykai jūsų vaikeliui būtų su garantija, nes jeigu nėra garantijos, tai kad ir kaip gražiai šie daiktai gali atrodyti, jie sulūš ir reikės ieškoti naujų. Beje, prieš pirkdami savo norimas automobilines kėdutes, visuomet perskaitykite instrukciją ir įsitikinkite, kad jums nebus jokių problemų su kėdutės įmontavimu į savo automobilį – juk tai labai svarbu, kad gebėtumėte tinkamai apsaugoti savo vaikelį.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą