2014 m. kovo 31 d., pirmadienis

Vežimėliai ir lovytės jūsų vaikeliui

Laukiatės šeimos pagausėjimo? Tai labai džiaugsmingas gyvenimo etapas, tačiau turite nepamiršti ir to, kad reikia viską tinkamai suplanuoti. Juk vaikelis pirmaisiais savo gyvenimo metais negalės valgyti pats – jam reikės jūsų pagalbos. Būtent todėl yra parduodamos maitinimo kėdutės, kurios tinka įvairaus amžiaus vaikams. Dabar yra gaminamos dviejų skirtingų rūšių maitinimo kėdutės – vienos iš jų yra skirtos universalaus amžiaus vaikams, o štai kitos maitinimo kėdutės yra skirtos konkrečiam amžiui. Jeigu perkate patikimos firmos kėdutę, tuomet geriau galbūt iš karto investuoti šiek tiek daugiau ir nusipirkti universalią kėdutę, prie kurios vaikelis galės labai greitai priprasti ir tuomet ir jam šiek tiek paaugus, maitinimo kėdutės jau nebereikės keisti.

Panašiai yra ir su vaikiškais vežimėliais, nors tai labiau specifinis dalykas – jums reikia pasirūpinti, kad jūsų išrinkti vaikiški vežimėliai būtų ne tik patys patogiausi jūsų vaikui pagal formą, tačiau taip pat kad būtų tinkami važinėtis įvairiomis oro sąlygomis, kadangi puikiai suprantate, kaip dažnai oro sąlygos Lietuvoje keičiasi – net gi vasarą. Šiuo metu vaikiški vežimėliai yra nebrangiai parduodami ir internetu, tad turėsite galimybę įsigyti jums gražiausiai atrodančius vaikiškus vežimėlius.

Automobilinės kėdutės – dar vienas labai svarbus vaiko aksesuaras. Juk turbūt daug keliausite, o vaikelis iki trijų metų tikrai negali sėdėti įprastoje automobilio sėdynėje, todėl jam reikia patogios ir labai saugios kėdutės. Taigi, rinkdamiesi kėdutę būtinai tai apgalvokite ir pasirinkite tokią kėdutę, kuri būtų patikrinta pagal Europos Sąjungos saugumo reikalavimus ir turėtų visus reikalingus sertifikatus. Tuomet nebus baisu ir sumokėti už tą kėdutę šiek tiek daugiau, o galbūt turėsite galimybę gauti nuolaidą ir dėl vaikiškos lovytės įsigijimo, jeigu pirksite tos pačios firmos produkciją. Pasidomėkite internetinėse parduotuvėse esančiomis akcijomis, ir greitai pamatysite, kad dabar yra itin geros produkcijos vaikams už kur kas mažesnę kainą, nei realiose specializuotose parduotuvėse. Negana to, užsisakę šias prekes internetu, galėsite gauti viską į namus, nes pristatymas dažniausiai būna nemokamas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą